SOL :D

Idag har jag endas varit och solt på min balkong !! Det finns inget härligare än att känna solen mot huden igen. i alla fall efter istiden denna vintern.
Nu ska jag plugga ännu lite till körkortsteori och laga mig lite mat. Sen ska jag gå ut till stallet träna och ta in hästarna.
Mindre kul men det måste göras, eller vad säger ni :P


Fan !

Pluggar som en galning till teoriprovet jag ska ha på tisdag !! men det känns som att jag inte fattar någonting längre .. Får en klump i magen så fort jag  tänker på vad som komma skall. Men Men vi får väl se hur det går.. Jag lovar att ni ska få uppdatering på detta.


Idag har jag i alla fall varit i stallet och pluggat. Hinner inte med så mycket mer. I morgon har jag lovat mig själv att gå upp tidigt och söka jobb i hela jävla åmål :D Antagligen utan framgång efter som det inte finns direkt gott om jobb här ute i skogen :/ Ha en bra kväll // LouiseMalm <3



Dö tid i mitt liv

Ibland känns det som mitt liv bara rinner ut i sanden och att jag Louise malm inte gör nåogt åt det. Men nu jävlar ska jag börja mitt nya liv.
Jag vet att det inte är första gången jag säger det men nu är det så. För jag har bara ett antal månader kvar i skolan. Och tro inte att det räcker utan jag ligger efter med en massa skol arbeten.
Och utöver det så har jag en vecka kvar till mitt teori prov och uppkörning. Vilket jag måste klara.
Plus att jag måste få sålt min lilla häst sack ...
PPPuuuuhhhh säger jag bara hur ska jag klara allt om jag inte kör tummen ur röven och börjar mitt nya liv med en raket fart !! Bra så nu har jag vittnen :D
Härliga tider Kysssss </3

RSS 2.0