Balen

NU vet jag ungefär hur jag ska ha håret på min bal. tänk er den här frisyren med lite mer blingbling spännen och inte så frissig! Då var frisyren klar och då var det bara klänningen kvar. Men det ska jag fixa nästa vecka :D





Snö storm !

Gudarna ska veta att jag är sämst på att uppdatera.
Men jag är inne i en sådan period i mitt liv nu !


Tröttsamt






ÅÅåå varför ska det aldrig bli som man har tänkt sig :(


Hatar SNÖ

Det värsta jag vet är snö! !! det finns absolut inget bra med den skiten. Men nu kom jag i alla fall precis i från körskolan.Nu har jag bara några letioner kvar sen är jag klar för att boka teori och uppkörning. Så jag passade på att göra lite prov på datorn. Jag trodde att de skulle vara svåra frågar men fan inte så jälva svåra !
Så det kanske är dags för att plugga lite mer teori :P
Nu ska jag iaf iväg till pappsen för vi ska iväg och hämta hö till sacke bus!! Fan vad jobbigt säger jag bara !
See ya !


Städa+körskolan

Idag väntar städning av lägenheten, körskolan och stallet.
allt känns sådär lagom kul.Och jag känner mig väldigt oinspererad.
Fan ge mig ork!!!



Töttis

Idag har jag och alexandra varit på hockey riktigt roligt idag faktiskt. Killarna spelade bra vilken slutade med vinst:D
Och denna kväll är precis som alla andra jag är precis lika pigg och kan inte sova men god natt <3

buenos días

God morgon god morgon!
vaför tar det alltid så lång tid att bli frisk från en förskylning? Sen jag kom hem fån Göteborg så har jag legat som en död fisk i soffan och inte gjort ett shit!
Nu efter 3 dagar så är jag sjukt rastlös. Men det kanske är ett bra tecken?
Jaja inte vet jag.


Ne nu väntar duschen seee yaa !




jag och Robin :D


paradise hotel nördarna :D


Härliga tider


Allmänt

Just nu sitter jag och försöker ladda ner lite musik. Vi får väl se hur detta kommer sluta efter som Limewire är så jävla segt och jag kan inte direkt påstå att jag är direkt teknisk !
Nu är i alla fall Emelie ut och rider på Sacke (Min häst). Så nu väntar jag på att hon ska ge ett livs tecken så jag kan sluta oroa mig över att allt. haha
Ha en bra kväll puss

Sjukis

Just nu vill jag bara mysa ner med med någon man tycker om under en filt med massor av onyttigheter och en vädligt bra film.
Men jag har i alla fall skrivit halva projekt arbetet. så nu är det bara religion, historia hemtenta, mibas, psykologi B och teknisk psykologi kvar som ska vara klart denna veckan! Hur hade lärarna tänkt att man inte skulle bli skol trött när de gör såhär ???????????
Fuck you !!!!!!!!!!!

Sjuk

Nu är det tredje dagen jag är sjuk och inte fan blir det bättre heller! Denna dagen kommer ja enbart tycka extremt synd om mig själv och plugga KyssHEJ !!!!

Göteborg

I helgen var jag som ni vet i Götet. Åkte ner fredag och stannade till söndag. För låt för att jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera men jag men det blev så bra. Fredag bestog enbart av film mys, Lördag köpte jag den där jeans skjortan som jag har tjatat om. Sen så åkte jag till Kungsbacka och lunchade med mammas kille. Efter det tog jag penden hem till gbg och sen bussen till hissingen. Det var då jag började bli sjuk och kände bara för att dö i soffan! Men nej skulle inte tro det! Kära Rebecca ringde och ville att jag skulle med ut.
Så jag sminkade mig och bytte kläder fort som f*n sprang till bussen som jag så klart missade. Så det var bara att ta nästa! Men kvällen slutade bra iaf efter alla om och men!

Söndag: Säger bara ett ord som samanfattar den dagen BAKIS.


Göteborg IDAG :D

Packa packa packa !!!
Så klart så orkade jag inte packa igår kväll så det får man göra nu ist !!
Men det kommer nog inte bli så mkt mer uppdatering nu :/ men men Ha en bra helg :D
KYSS

Vill ha!








Hjärntvättad





Idag har det varit en heldag på körskolan.
2 körlektioner + 2 timmar teori
Jag är helt slut verkligen!
NU SKA JAG SOVA SEN PLUGGA OCH PACKA TILL GBG :D


På det igen bara

Åååå vad jag är duktig som har tagit tag i det där med körkortet. Kom nyss hem från min körlektion och jag har inte kört på någon eller något än! Bra va ?
Nu väntar lite mat och sen gå ner och köpa kakor. Efter som jag RåKADE äta upp mammas kakor som hon skulle ge till hennes kunder på salongen! Smart där LOUISE MALM.
Och kl 2 ska jag köra lektion igen!

Vakna med the voice

God morgon god morgon.
Snälla ge mig lite ork till denna hämska vecka StressStress !Jag har massor i skolan men nu orkar jag fanimej inte mer. Började denna dagen med vakna med the voice så klart ! Sen så blir det Promenad till stallet och sen skynda mig hem för att duscha och stressa till körskolan!! Och denna gång ska jag ha en dubbel lektion alltså 2 timmar. fast saken är den att det är 1 och 1halv timme i mellen. Fatta vad onödigt vad hinner man göra i mellan?? Ingenting alltså blir det sitta och plugga teori. Mindre kul. Men det är nog bra att göra så man får körkortet någon gång.

Kom precis hem från alexandra

Lata som jag och alex är så tog vi bilen ner till Ica och köpte massa chips och jordnötsringar plus godis! Brummade hem och (satte på) nya beck filmen och bokstavligt talat vräkte i oss skiten!!!!!! Filmen var sådär, ärligt talat.
Men nu är jag hemma med min mage som står rakt ut. Ingen vidare känsla.
Nu ska jag iaf planera min resa till Göteborg. Alltid samma visa med det där med packning. Hatar kläder.
Förlåt att jag är negativ men man faktiskt inte vara glad och pigg jämt!


take care//Magpumpnings offer.

Stallet

Nu ska jag skynda mig till stallet. För sen blir det film mys med kärleks paret alexandra och henke :D
Förövrigt gick körlektionen bra. Tränade på fickparkering och backa in i en parkering plus att vi gick igenom endel små saker. Efter lektionen så träffade jag Callenberg i teorisalen vi ägnade tiden till mestadels till att äta kakor och prata skit men tro det eller ej men jag fick G på första mappen.

Quiero que la licencia

Nu bär det av till körskolan igen hoppas att det blir lika rolig lektion som förra gången !!
Ne nu måste jag in i duschen skriver ett lite mer seriöst sen när ja är hemma :)





Klar med stallet

Nu är jag hemma från stallet. Allting kändes fruktansvärt jobbigt idag. Först körlektion efter det satt jag hemma med skolarbeten i X antal timmar. Och vid 4 åkte jag och emelie ut till stallet och tog in hästarna och såklart så snöade det som aldrig förr. Alla täcken var såklart jätte blöta så det var bara att knalla upp till pannrummet med tunga blöta och äckliga täcken. Suck
Men jag hjälpte Emelie städade hennes lägenhet och då kände jag mig extremt duktig ;)
Ne nu blir det mer plugg sweet dreams <3

Körskolan

nu vankas det körkort!!!!
Tro det eller ej men jag kom nyss hem från körskolan och i morgon ska jag ha min första körlektion i morgon !!! GAHHH vad jag är nervös. Jag har lixom inte kört sedan i Höstas :P Men men det löser sig väl :D
Ni får mer uppdatering i morgon efter lektionen :D pusss !!


Underbara frukost

Kom precis till emelie efter att ha släppt ut hästarna i morse och ätit en NYTTIG frukost på hennes mammas jobb. Den bestog av e´n macka, negerboll och sen choklad bit ^^ Jag som hade börjat mitt nya liv :P haha så gick det med det!!
Nu väntar duschen, skolan och apoteket på mig see ya !!


Hår

Har tänkt att färga håret snart igen. Snart är det juh studenen och allt så man måste anstränga sig lite mer än vanligt!!  Kanske det kommer bli denna :D

Emmi gästbloggar ^^

Tihi, Lollo springer runt som en liten apa så bestämde mig för att gästblogga, tönt jag är ^^ Vi ska springa ner till stan snabbt och panta, cola sugen till max ^^ Dessutom behöver Lollo röra sig efter all mat hon har tryckt i sig ^^ Matvrak! Men nu äta klart sen springa iväg innan B-fors med drickande och spel ;)

Puss och Kram :)

Fredags mys

Jag har ångest !!!
Så fort jag kom hem från skolan så gick jag och la mig och super sov. Helt ärligt vaknade jag inte förrens kl 8. Tycka vad man tycka vill men det var hendniskt skönt var det. Men sen kom hem med jätte mycket godis så nu har jag suttit och  vrål ätit ! Urs vad jag mår illa.
Ne nu ska jag ut och Gå !!!!

RSS 2.0